Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szilveszteri sms-ek, versek!!!

2008.12.27

Have A Happy New Years Myspace Glitter Graphics

 

Előre is sorry a Csúnya szavakért!!

 

Sok locsolót! Ja... Boldog újévet.

 Have A Happy New Years Myspace Glitter Graphics

Bundybaby berúg ma mint az állat,kicsi nyúlam legyél ma vad az ágyba!Mindenkinek íszonyat sok puszika,így kíván Boldog Új Évet a Bundyka !!!

 

Részeg vagyok, bezabáltam. Rosszul lettem, ki is hánytam. De mielőtt újra hányok: Boldog új évet kívánok

 

AZ UJÉVBEN JÄRJAD AZ ÉLETED BOLDOGAN, VIDÄMAN, NE LEGYEN HIÄNYOD BORBAN ÉS PINÄBAN! LEGYEN KEZEDBEN MINDIG A SÖRÖD, LÄNYOK SZOPJÄK MINDIG A PÖCSÖD!

 

Bu...Bu...Bu...Buborék! Majdnem...Bu...Bu...BUÉK!

 

Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet, komás tekintetek,a fejek kékek, kivánok most neked Boldog ujévet!!!

Ha a seggedet konfetti borítja, ha a farkadon citromszelet lóg és ha a zacskódon sültzsír csorog, akkor berugtál és az újévi malacot dugod! B.U.É.K

 

Hóesésben, langy esőben,hideg ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot,BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNOK!

 

Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek az utolsó napja hagyományból lesz ma mindenki bebaszva. Szép az a szokás mit jövöre hagyok, Boldog Új Évet kívánok míg magamnál vagyok.

 

Járd a vadászösvényt serényen, fegyveredés farkadhasználd keményen!Puskád hegyét tedd sok nemes vadba,és még vagy 50 évig ne kelljen VIAGRA!BUÉK!!

 

Jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten,de legyél ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a mult évet, kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET!

 

Ujévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének.BOLDOG UJÉVET KIVÁNOK NÉKED!

 

Utolsó napján ennek az évnek a cigánycsemeték megint útra kélnek, azt kívánom neked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád ,s maradjanak nálad! BUÉK.

 

Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtol, micsoda álmok és még milyen srácok / lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !

 

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokatkiáltok: boldog új évet kívánok!!

 

Új év alkalmábol minden jót kivánok!Hányd le a mezőn az összes virágot.Az ivászat miatt ne fájjon a fejed,mint a hortobágyi nádas,ugy égjen a beled.A szexnek hive légy mint lantnak a zenész,lankadt faszod lepje be a penész!És hogy a vers miatt ne legyünk haragban,huzzák az újévi malacot a faszodra!BUÉK!!!!!

 

bukócső és pályagumi,angyalkákon tangabugyi.Fékbal 3 szemben árok Boldog Újévet Kívánok!!!

 

kegyetlen tél csókolja az ajkadat, s jéghideg szél rázza ki farkadat! melegítsen téged is egy szexőrült liba, mert sapkánál, sálnál jobb a forró pina! BUÉK

 

fogadd meg barátom: kefélj agresszíven, s légy néha durva, fertőzzön meg téged is, egy vérbajos kurva!! BUÉK!!

 

Diszno sivit,petarda robban,reszeg feje a padlon koppan.Roka csalad a wc-ben,Lagzi Lajcsi a TV-ben.Tobb cimet ide nem tudok,Boldog Uj Evet Kivanok!!

 

Itt a Szilveszter itt van újra. Nagypapa a nagymamát vadul kúrja. Kefél a medve a farkas, csak egy valaki unatkozik és sms-t olvas. B.U.É.K.!!!!!!!!!!!!

 

Durran a pezsgő,koccan a pohár,az adrenalin szintem a tetőfokára hág.Robban a petárda,repül a konfetti is nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK Énis.

 

Robban a petárda,szól a trombita fekve hány ma a világ apraja nagyja.Pezseg a szívem,és 1 nagyot kiáltok Boldog Új Évet Kívánok!

 

Ma befogsz rugni mint az szamár,holnap olyan leszel mint lajhár,sarokba is csak azért fogsz álni hogy kapaszkodva tudjál hányni!!:P B.U.É.K.!!

 

Utolsó napján ennek az évnek ekkor leszek Én nagyon részeg!Ezért írok előre találkozzunk jövőre!BUÉK!!!

 

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod, s utána Boldog Új Éved!

 

Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bizzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.