Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A tények makacs dolgok......

2008.07.23

 

Yeahh dobozos üdítő!!

Egy abszurd halálesetet írnak le egy orvosi tájékoztató szakfolyóiratban (a Caducée c. közegészségügyi közlönyben). Az áldozat egy vasárnap hajókirándulásra indult a barátaival és betett néhány dobozos üdítőt a hajó hűtőszekrényébe. Másnap, hétfőn kórházba kellett vinni és szerdán meghalt. A boncolás szerint a halál oka heveny leptospirosis volt.

A fertőzést akkor kapta, amikor a hajón pohár nélkül, közvetlenül a dobozból itta meg az üdítőt. A konzervdobozokon patkányvizelet szennyezést és Leptospira kórokozót találtak a vizsgálat során. Az áldozat ivás előtt valószínűleg nem tisztította meg a doboz felső részét, és így jutottak a szervezetébe a megszáradt patkányvizeletben jelenlévő halálos kórokozók.

A dobozos üdítőket és egyéb konzerveket gyakran olyan raktárakban tárolják, ahol elszaporodtak a rágcsálók, és általában mindenfajta tisztítás nélkül érkeznek az élelmiszerboltok polcaira.

Az INMETRO (Spanyolország) vizsgálatai szerint az üdítős dobozok fedele szennyezettebb,mint a nyilvános WC-k ülőkéi . Olyan mennyiségű baktériumot és csírát mutattak ki, ami mindenképpen indokolja, hogy vizes-mosószeres tisztítás nélkül ne tároljuk, érintsük ezeket a dobozokat!

 

Nyilvános strandokon fürdőhelyeken!

 

Átlagosan 1/2 liter vizeletet iszol meg!

Fogd meg!!!

Naponta átlagosan :15 darab péniszt fogsz meg!!(kilincsek stb..)

Gyors étterem HAJRÁ!!!

Egy átlagos ember egy év alatt átlagosan 12db fanszörzetet eszik meg gyors éttermi fogyasztásai alkalmával!!

Bogárkák:

Évente átlagosan 14 darab bogarat nyelsz le álmodban!!Nyugodtan aludj nyitott szájjal!

Maszturbálás:

Évente átlagosan 5-11 nővel fogsz kezet akik előtte maszturbáltak, és elfelejtettek utána kezet mosni!!

Szintén ugyan ez a story!! Évente átlag 6-12 férfival fogsz ugyan ebben a szituban kezet!!

Pukiiiii

 

Naponta egy liter fingot szívsz be!!!

 

Zsömleeeee

A pékek hónaj hűtés képpen a még langyos zsemlét a hónuk alá teszik... a kiáramló hő től meg páűrától nem annyira izzadnak! A zsemle beszivja az izzadságot!!Ha picikét sós a zsömléd gondolj erre a storyra!Mivel eladják ezeket...a "termékeket".. ha már nem izzadnak felemelik a kezüket hopp belepottyan a friss pékáru a kosárba és viszik a boltba!

 

                                                         Legyen jó napod!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.