Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kicsi a mellem....tippek

2009.06.03

Ha van valami, ami hasonlít a fiúk méret-komplexusaihoz, akkor az a lányok mell-komplexusa. Kevés olyan testrész van a női testen, ami annyi mélyről feltörő, komoly lelki krízist okozna, mint éppen a mell mérete.

Jobb esetben az elégedetlenség csak egy múló tünet, serdülőkorod felejthető komplexusa. Rosszabb esetben azonban kitart akár egy életen keresztül is.

Amikor az ember lánya elér fejlődésének egy bizonyos fokára, lázas érdeklődéssel és nem kevés tépelődéssel kezdi mustrálgatni saját testét. Először is önmagában vizsgál, minden kritikus pontot alaposan szemügyre véve: fenék, has, comb, na és persze a szóban forgó mell. Már ennél a szemlénél is akad jó pár kifogásolni való, de amikor aztán összehasonlításra kerül a sor, totális az összeomlás.


 

Az összehasonlítás először csak a legközelebbi barátnővel történik, de szép lassan kitágul a kör, és sor kerül a címlapképek sztárjaira, színész idolokra, és csak hogy nagyobb legyen a gyötrelem, mondjuk az aktuális szépségkirálynőkre is. A méricskélés eredménye legtöbbször lesújtó.

Annak a másiknak vagy sokkal formásabb a melle, vagy sokkal nagyobb, de az biztos, hogy teljesen más, egyáltalán nem olyan, mint az enyém. Más a formája, a rugalmassága, másképp csúcsosodik, és másképp mered. Az enyém meg… Egyáltalán, normális az, ami nekem van?

Nincs két egyforma mell. Ahogy nincs több belőled sem. Egy vagy, s egyelőre klónozhatatlan. Ne hasonlítgasd magad másokhoz. Légy büszke egyediségedre, és melledre is, ami hidd el, csak a Te szemedben problémás. Lesz egy párod ( ha ugyan nincs máris melletted), aki éppen azt találja tapintható ékességeid legtökéletesebbjének.

Divatfüggő

A mell szimbólum. Azt jelenti, hogy nő vagyok, hogy anya lehetek, hogy jó vagyok szeretőnek. A mell igazán szembetűnő testrész, a statisztikák szerint sok férfinek a szeme éppen ezen akad meg először. A szexszimbólumok csakis nagy mellel képzelhetők el. A mai divat kifejezetten „mellkirakós.”


 

Kedves kismellűek! Ez nagyon fontos mondat volt. Mert bizony a mell-szépséget is divatok hóbortjai határozzák meg. Minden olyan lánynak, aki kis melle miatt kerül naponta legalább egyszer borongós hangulatba, tisztában kell lennie pár dologgal.

Hogy éppen milyen mell a menő, azt ugyanúgy az aktuális divatirányzat szabja meg, mint mondjuk a ruha színét vagy hosszát. Ennek ellenére azzal, amit a természet adott, nem vitatkozhatunk. Remek nők, varázslatos aurával, szexuális kisugárzással és kis mellekkel élnek ebben a világban. Mondjunk is három nevet: pl.  Marlene Dietrich, Audrey Hepburn vagy  Nicole Kidman.  A pasik többségének tök mindegy, hogy milyen a nők melle. Ez azért van, mert nem a melledbe szerelmesednek bele, hanem a belsődbe, a szemed által közvetített varázsodba. A lényedbe, aminek a fiúk csöppet sem kis örömére mellesleg testi hozadéka is van. Végül pedig van egy praktikus szempont is. Ha kis melled van, sokkal jobban tudsz öltözködni.

Még mielőtt bárki is azt hinné, hogy a kis mell hátrány, jobb, ha belátja, hogy kisebb mellméretre sokkal egyszerűbb megfelelő felsőrészt találni. Nekik jöhetnek a felül zárt felsőrészek és azok a fazonok, amelyek melltartó nélkül mutatnak csak igazán jól. Az úgynevezett csónak nyakú vagy kámzsás felsőrészek is sokat dobhatnak az egyébként nem túl látványos dekoltázson. A legjobb, ha élénk színű, mintás felsőrészekben gondolkodnak a kis mellűek, jól működnek a csíkos és a kockás darabok is, de a pöttyök és a virágminták is jó hatással vannak a lapos mellkasra. Náluk minden olyan felsőrész szóba jöhet, aminek a mellrészénél valamilyen applikáció van, a rávarrt zsebek és masnik is jól mutatnak kisebb mellű csajokon, csakúgy, mint a gumírozás. Mélyen dekoltált felsőrésszel csak push-up melltartóval együtt érdemes próbálkozni.

Tanácsok kismellűeknek

Amivel a természet szűkkeblűen bánt, pótolható ötletekkel. A mai kor kifejezetten kedvez a mellüket dúsabbnak láttatni akaróknak.


 

- Se szeri se száma a különféle push-up melltartóknak. Ennek turbósított változata az ún. wonderbra, ami dupla szivacsbélést jelent. Ezekkel látványosan növelheted mellméretedet.

- Válassz nagymintás, pöttyös, színes felsőket. Kifejezetten jó, ha a mellrész valamilyen formában kiemelt: meghúzott, vagy masni, szalag díszíti

- Járj mindig egyenes derékkal, kihúzott háttal. Az összegörnyedt test sokat ront „látványilag".

- Különféle csodaszerek is beszerezhetők, árulnak kapszulákat és mellnagyobbító habokat. Ezek vásárlásánál légy körültekintő. Igaz, ritkán okoznak bajt, viszont hasznuk is vitatható. Vannak, akik masszással ígérnek méretnövekedést.

- A manapság divatos szilikonnal is légy óvatos. Számtalan egészségügyi problémát okozhat és egy csomó pasi utálja. A többség a természetesség híve.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.