Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fűrdő rucik!!

2009.08.03

A friss, ragyogó színek igazi nyári hangulatot teremtenek, és csodásan kiemelik a barna bőrt. Az idei nyár divatszínei a pink, a türkiz, a piros és a lila. Válasszon hozzájuk kontrasztos színű kiegészítőket, és a siker garantált!

A hippis virágminták és trópusi motívumok már régóta hódítanak a strandokon, és ez így marad idén nyáron is. Kötelező kiegészítők: extravagáns, színes bizsuk, nagy napszemüvegek, maxiruhák, farmersortok, vastag talpú szandálok. Kombinálja őket bátran!
*Itt igaz a mondás: a kevesebb több! A vibráló színekhez és mintákhoz válasszon egyszínű kiegészítőket. Egy egyszerű napszemüveg vagy egy stílusos kalap is bőven elég! Hagyja, hogy bikinije domináljon!

 

 

 

Az alakod nem tökéletes? –Van megoldás! Nem kell a koplalás, nem kell a sanyargató edzés, idén nyáron bombaalakot varázsolhatsz magadnak, rafinált trükkjeinkkel!

 

Strandkendő
Egyszerű mégis nagyszerű! Ha nem vagy kifejezetten modellalkat, és a combjaidat nem szívesen mutogatod a strandot, csak köss magadra egy laza kendőt, akárcsak Beyoncé vagy Avril Lavigne, és máris bátran végigvonulhatsz a medence mellett!
Tunika
Nem szívesen szaladgálsz fürdőruhában több száz ember előtt? Ideje beszerezned egy muszlin anyagból készült tunikát, mely nemcsak ápol és eltakar, még ritka szövésének köszönhetően barnulhatsz is alatta egy kicsit!


Megfelelő fürdőruhafazon
Vettél már idén bikinit? Ha nem, akkor mielőtt belevetnéd magad a legújabb trendekbe, gondold át melyik fazon áll a legjobban! Fiús alkatúak push-uppal, járnak a legjobban, a gömbölyded lányok pedig válasszanak inkább egyrészes darabot. A mintákkal pedig óvatosan, mert sokat csalhatnak!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nincsmit

(niki(szerk), 2009.08.13 11:32)

szivesen tettem.

ortmanedina@freemail.hu

(Edina, 2009.08.03 14:32)

remélem h teccik ;)
kössz h felraktad(K)