Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Divat új arcai...

2009.07.25

Egy online divatáruház roppant eredeti marketingfogáshoz folyamodott: egy profi divatfotós új projektjével hirdeti áruit, a divat egy új arcát mutatva a nagyközönségnek.

Mint egy bantu törzsfőnök, sebtapasszal az arcán - Fotó: Yalook

A Yalook online divatáruház egészen eredeti reklámot talált ki termékei számára. Béla Borsodi magyar származású osztrák fotóművész-divatfotós különleges témákat állított össze a webshop kínálatából: az egyes ruhákat úgy hajtogatta össze, hogy azok egy arcot formázzanak.

A múmia bosszúja - Fotó: Yalook

A fotóművésznek nem ez az egyetlen bizarr koncepciója. Korábban is dolgozott már neves divat- vagy sportcégeknek, mindannyiszor meghökkentő témákat sikerült lencsevégre kapnia. Művészetére jellemző, hogy szereti kiragadni a tárgyakat eredeti közegükből, és a néző érzékeire játszva új összefüggésbe helyezni őket.

Állj át a sötét oldalra Luke! - Fotó: Yalook

Munkáihoz gyakran alkalmazza az optikai csalódás elvét, témáitól nem áll távol a burkolt, vagy éppenséggel a nyílt, primitíven megjelenített szexualitás sem. Ettől függetlenül kissé szürreális hatású képei gyakran meghökkentőek vagy éppen viccesek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ortmanedina@freemail.hu

(Edina, 2009.08.03 14:34)

durvák a képek de nagyon jo(Y)