Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Divat a szürkeee!

2009.01.07

Ez a szín egy jolie jocker. Szőkék, barnák, vörösek egyaránt hordhatják, sosem megy ki a divatból és idén minden tónusa divatos.

Elegáns vagy sportos, ebben a színben minden alkalomra találhatsz megfelelő holmikat. Én szeretem a szürke színt, bár sokan egyhangúnak, unalmasnak találják, mások szívesen viselik. A hétköznapokra a városba, munkába, iskolába..

 

 Fotó: Cosmo

 Mint megtudtuk, a Nemzetközi Color Színbizottság múlt héten döntött a 2008-2009 évforduló színéről. A divatos színek a szürke felé mennek el, azon belül is a fémes árnyalatok felé, az áttetsző szürke lesz gyakori szín az üzletekben. Ezt követi a sárgás, de a szürkés-sárgás tónusok. Érzetben egy színhatás lesz, ez azonban sok színből tevődik össze.
 

 Fotó: Cosmo


A Nemzetközi Color Színbizottság döntése elsősorban a textiliparnak sorsdöntő. A fonalgyártók már megkezdhetik a szürke fonalak készítését, majd az alapanyaggyártók, a tervezők, formaruhagyártók következnek egészen a kereskedelemig.

 
 
 

És hogy ne legyen túl egyhangú a szetted, színes táskát és kiegészítőket választhatsz a szürke nadrághoz és felsőhöz. Ha a felső bővebb fazon, húzz feszülős skinny jeanst hozzá. A bokacsizma is igen trendi idén, ezzel a szettel is felveheted.  Mit árul el viselőjéről? 
 

 Fotó: Cosmo

A szürke szín szeretete az elhatárolódás, egyedüllét, szabadság, titkolózás vágyára utal. Az önként vállalt magányosság színe. Aki ezt a színt részesíti előnyben, nem akar feltűnést kelteni, de magáról azt gondolja, hogy más mint a többi ember. Titokban vágyik az elismerésre, tapasztaltnak érzi magát. Semlegességet, hivatalos távolságtartást mutat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.