Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009- Haj Divat!! VAsald..Vágd...

2009.01.21

A 2009-es év frizurái kicsit visszahozzák a fiúsabb formákat.

Kép

A Szex és New York divatot teremtett, nem csak a ruhák és a cipők világában, de a trendi hajviselet alapját is ennek a sorozatnak köszönhetjük.

 Az elmúlt években hihetetlen módon tombolt az egyenes láz. Ám már tavaly érződött a 2009-es trend előszele. Idén abszolút begöndörödünk. Ám nem a loknikra kell gondolni. Míg a kilencvenes években hajsütő vassal sanyargattuk ékes frizuránkat, addig a 2009-es trend a hajvasalót használja. Igen jól olvastátok, a hajvasalóval is lehet hullámot gyártani. Sőt azzal lehet csak igazán.

 

 
 

 

 
 

Nem kell félni, hogy tönkre tesszük a hajunkat, hiszen a piacon már olyan profi készülékeket és hajápolókat találunk, amelyek garantáltan nem ártanak a hajnak. Lényegében a hajvasalót is ugyan úgy kell használni göndörítésre, mint a sütővasat, ám van egy apró titok. Az idén a lágy hullám kifelé menő, tehát mindig kifelé csavarjuk fel a hajat a vasalóra.

 
 
 

S hogy mi a titok? Mivel a vasalónak csak egy része meleg, ezáltal csak félig melegíti a hajtincset, ezért van az, hogy a végeredmény nem loknis göndör, hanem finom és lágy hullám. Kicsit olyan, mikor a becsavart haj elengedi magát. Nem kell megijedni, pont az a cél, hogy ilyen legyen.

 

 
 

 

 
 

A másik trend, amely valahol Rihanna, és stílusteremtő fodrásza nevéhez fűződik, a rövid haj. 2009-ben az igazán trendi nőnek, vagy hullámos, vagy rövid haja van. Ha a rövid fazon mellett döntünk, a merészebb megoldásokat nem árt profi szakemberre bízni, hiszen tévhit, hogy a rövid hajjal kevesebb a probléma.

Ellenkezőleg! Még a jól és formára vágott rövid haj formázása is ránk marad, minden reggel. Ezt mindenképpen tartsuk szem előtt, mielőtt rászánjuk magunkat a stílusváltásra, mert a rövid hajat nem lehet összekötni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szija

(niki(szerk), 2009.08.17 08:55)

szóval,nem tom hoyg fog e valaki küldeni de ha szétnézel az oldalon vannak frizurák...
sőt a közeljövőbemn szeretnék ujjb ccikket dobni a hajápoláshoz,ugyhogy nézz midnig!

délegyháza vég ut 7

(hajós petra, 2009.07.10 10:44)

tuti hajak küldjetek acimemre néhány hajápolásos cikket lécci de mást is küldhettek......kössz előreis sziasztok

válasz

(niki(szerk), 2009.07.03 19:49)

az a helyzet h én is csaka leirtakat tudom mondani bocsika :(

ortmanedina@freemail.hu

(Ortman Edina, 2009.06.28 14:55)

Nagyon divatos egy frizura, kaphatok tippet róla hogy hogyan kell ezt megcsinálni?
(Ha igen akkor légyszíves erre a címre ortmanedina@freemail.hu)
nagyon szépen köszönöm!