Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


mit árul el rólad az hopgy mit nassolsz?

2008.11.12

Számos jelet ismerünk, ami árulkodik a személyiségünkről. Az, ki milyen desszertet választ, szintén sokat elmond. Süti, fagyi, chips, finomabbnál finomabb dolgok. Csak azt nem tudom, mi a helyzet azzal, aki egyiknek sem tud ellenállni?

FagylaltFagylalt

Az ötletgazdag, művészi hajlamú emberek kedvence a fagylalt.  Az ilyen személyisség könnyen köt új ismeretségeket, szereti  a jövést-menést és szeret központban lenni. Nyitottságának és szárnyaló kreativitásának köszönhetően mindenki szívesen tölti az idejét a társaságában, például egy fagyizóban..


 

 Chipset? - Fotó: Google


Gyümölcstorta

A gyümölcstorta szerelmesei a mának élnek. Sőt, szeretik meg is élni  a pillanatokat, belemenni, megvalósítani az álmaikat. Ennek érdekében meg is tesznek mindent. Nem igazán érdekli őket a holnap, vagy a távolt jövő.  Szeretik a nagy kirándulásokat a természetben, jó bulikat, amikor kiengedhetik  a gőzt és a finom ételeket. Gyakran  bonyolódnak a könnyű kapcsolatokba.

 

 Édes élet - Fotó: Google


Aprósütemények

Ha az aprósütemények vonzanak a legjobban, akkor kedveled a változatosságot. Szeretsz mozgásban lenni, igazi aktív személyiség vagy. Erős, meggyőző személyiség vagy, aki az üzleti életben sikeres Egyedüli hibád, hogy olykor nem fordítasz elég figyelmet az érzelmi finomságokra. Imádod a pénzt, de szerencsére tudsz is bánni vele.Csokitorta

A csokitortát kedvelő emberek kicsit tartanak a hétköznapoktól, úgy érzk, nem tudják kellőképpen megállni a helyükt. Kapcsolataik zömmel felületesek, érdekekkel átitatottak. Az igazi barátaik viszont tartósan, akár örökre is mellettük maradnak. Előttük ugyanis nem szégyelik felfedni valódi énjüket.


 

 A csoki is csak mértékkel csábító - Fotó: Google


Puding

A puding kedvelőire a sokoldalúság a legjellemzőbb. Az ilyen ember igazi ezermester. Szeretik a hagyományokat, a régi szokásokat, értékeket, melyek közül legfontosabb számukra a család. Szívesen emlékszik vissza a régi időkre, vonzódik  a hagyományos életfelfogáshoz. Közeli barátai is bármikor számíthatnak rá, bármiben. Ha megbántják, vagy jóindulatát nem kellően viszonozzák, visszahúzódó, kivonul, de ő igyekszik nem bántani senkit.


Gyümölcs

Jól teszi, aki gyümölcsöt nassol, ez  a nem hízlaló nassolnivaló igen egészséges. Az ilyen személyiség, kínosan ügyel a vonalaira, a kalóriákra, emellett szereti az egészséges életet. Kemény és következetes, nemcsak magával, másokkal is. Elveit nemcsak magára nézve tartja kötelezőnek, hanem ismerőseire is. Szereti a dolgok könnyebb oldalát megfogni.

(uppss rám ez vonatkozik:)
 Chips

A chips bár nem édesség, de igen kedvelt nasolnivaló, sajnos igen egészaségtelen. Aki étkezés után rágcsálni szeret, az túl nagy jelentőséget tulajdonít a pénznek. Fokozott biztonságra törekszik. Vágyik az új kapcsolatokra, de érzelmi téren a tartósság híve. Él-hal a gyermekekért. Hibája, a mértéktelenség, a kelleténél nagyobb mennyiségű ételt vesz magához olykor, ezzel megterhelve a szervezetét.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

b.fanesz@freemail.hu

(Fanesz, 2010.01.25 15:30)

stem tök jó az oldal! XD <33