Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


mi kwll hogyy rádtaláljon a szerelem??

2008.11.29

Mi kell ahhoz, hogy rád találjon a szerelem? Az a semmihez sem fogható, mennyei érzés, amelyben két ember önmagáért szereti a másikat és csak mindennemű elvárás nélkül együtt van, segítve, szeretve és tisztelve egymást.

100 meg 100 „tuti tippet” olvashatsz a magazinokban, hogy mit kell tenned, hogy az igazi fülig beléd bolonduljon, íme pár tipp, ami tényleg beválik! Nem hidd el, próbáld ki!

 
 

 A szerelem nincs is oly messze, csak észre kell venni? - Fotó: Google

Szeresd magadat!

Aki megveti magát, az hogy várja el mástól, hogy szeresse? Ne kritizáld a testrészeid! A nagy orr is vonzó lehet, egy nagy fenék meg akár szexepilként is jól jön.

Szóval, szeresd magad! Ez nem megy persze varázsütésre. Kezd az elfogadással! „ Igen, nagy a fenekem, és??” Foglalkozz azokkal  a tulajdonságaiddal, amelyeket szeretsz, és azokra koncentrálj! Mások is fel fogják őket fedezni benned.

 

Légy boldog egyedül is!

Aki egyedül nem tud boldog lenni, az párkapcsolatban sem lesz az. Nem azért vagyunk együtt valakivel, hogy ő szórakoztasson, felvidítson, boldoggá tegyen… Magunkat kell azzá tenni, és egész emberként, saját életet élve részéve válni egy kapcsolatnak.   Érezd, hogy értékes, szeretetreméltó ember vagy és eléred a szerelmet.

 
 

 Támaszkodj a szeretett emberekre - Fotó: Google

Képzeld el, hogy.. !

Ha egyedül vagy, és szeretnéd megtalálni az igazit, használd a vizualizációt! Nap mint nap képzeld azt, hogy már meg is találtad, és azzal a fiúval vagy, együtt éltek, vagy csak találkozgattok, amit szeretnél. Ha nap, mint nap arra koncentrálsz, hogy egyedül vagy, de rossz neked, ezt az állapotot rögzíted, és sosem keveredsz ki belőle!

 

Bocsáss meg!

Bocsáss meg mindenkinek, aki valaha fájdalmat okozott neked. Ne hurcold emléküket magadban! Tedd le! Köszönj az exnek jókedvűen és kedvesen legközelebb, ha találkoztok! Sugározd a szemeddel felé, hogy olyannak szerettelek és most is olyannak fogadlak el, amilyen vagy, már nem haragszom rád, amiért megcsaltál, elhagytál, stb..  Bocsáss meg magadnak is! Sokszor tévedünk, pláne fiatalon. Ezt fogd fel úgy, hogy tapasztalati fázisban voltál és lépj tovább!

 
 

 Körültekintően válaszd ki Őt - Fotó: Google

Szakíts az előítéletekkel!

Csak  a saját szemednek higgy, ne annak, amit mások mondanak a pasikról vagy a bizonyos pasiról!  „Minden pasi szemét!” - ezt csak azoktól hallod, akik egyedül vannak.
A világ tele van csodálatos emberekkel, és zsák a foltját meg fogja találni, előbb vagy utóbb...

 

Dressed Up Formal Glitter Guy & Girl Glitters

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.